Βιογραφία

Cameron Diaz (Ηθοποιός) Βιογραφικό, Wiki, Ηλικία, Σύζυγος, Καθαρή αξία, ightψος, Βάρος, Καριέρα, Γεγονότα

Η Κάμερον Ντίαζ είναι γνωστή και διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης πρώην συγγραφέας. Στην πραγματικότητα, αυτή η κυρία είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας που διευθύνει και διαχειρίζεται τη δική της επιχείρηση. Ανέβηκε και εκτιμήθηκε για τους κωμικούς της ρόλους. Από την άλλη, είναι τέλεια και σε συναισθηματικούς και σοβαρούς ρόλους. Μάλιστα, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός των ΗΠΑ στη βιομηχανία του Χόλιγουντ. Ντεμπούτο σε ταινίες του Χόλιγουντ με την πρώτη της ταινία "The Mask". Το 1988, η Κάμερον ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Elite Model Management Company.

Cameron Diaz Μετρήσεις ηλικίας, ύψους, βάρους και σώματος

  • Από το 2020, η ηλικία της Κάμερον Ντίαζ είναι 47 ετών.
  • Στέκεται σε ύψος 5 πόδια 9 ίντσες ψηλό.
  • Ζυγίζει περίπου 58 κιλά ή 128 κιλά.
  • Οι διαστάσεις του σώματός της είναι 34-26-35 ίντσες.
  • Η Ντίαζ είναι γνωστή για την καλοδιατηρημένη σιλουέτα της.
  • Φοράει σουτιέν μεγέθους 32 C.
  • Φοράει μέγεθος παπουτσιού 5 US.
  • Έχει μαύρα μάτια και σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών.

Cameron Diaz Wiki/ Bio

Wiki
Το πραγματικό του όνομαΚάμερον Μισέλ Ντίαζ
Nick Name/ Stage NameCami
Ημερομηνία γέννησης30 Αυγούστου 1972
Ηλικία47 ετών (από το 2020)
ΕπάγγελμαΗθοποιός, μοντέλο και

Επιχειρηματίας

Διάσημος γιαΟι κωμικοί της ρόλοι στο

Ταινίες του Χόλιγουντ

Τόπος γέννησης/ΠατρίδαΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια,

Ηνωμένες Πολιτείες

ΙθαγένειαΑμερικανός
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
Τρέχουσα κατοικίαΛος Άντζελες, Καλιφόρνια,

Ηνωμένες Πολιτείες

Θρησκείαχριστιανισμός
ΓένοςΘηλυκός
ΕθνότηταΛευκή Καυκάσια Καταγωγή
ΖώδιοΠαρθένος
Φυσικά στατιστικά στοιχεία
Ightψος/ allηλόςΣε εκατοστά - 174 cm

Σε μέτρα- 1,74 μ

Σε πόδια ίντσες - 5'9"

ΒάροςΣε κιλά- 58 κιλά

Σε κιλά- 128 κιλά

Μετρήσεις σώματος

(στήθος-μέση-γοφοί)

34-26-35 ίντσες
Περιφέρεια μέσης26 ίντσες
Μέγεθος ισχίου35 ίντσες
Μέγεθος σουτιέν32 Β
Το μέγεθος του παπουτσιού5 (Ηνωμένο Βασίλειο)
Μέγεθος φορέματος4 (ΗΠΑ)
Χτίσιμο σώματοςCurvy, Slim & Fit
Το χρώμα των ματιώνΜαύρος
Χρώμα μαλλιώνΣκούρο καφέ
ΤατουάζΝΑ
Οικογένεια
ΓονείςΠατέρας: Emilio Diaz

Μητέρα: Μπίλι

ΑδέλφιαΑδελφός: Michael Diaz (πρεσβύτερος)

Αδελφή: Chimene (πρεσβύτερος)

Σχέσεις
Οικογενειακή κατάστασηΠαντρεμένος
Προηγούμενη ΡαντεβούΑγνωστο
ΦίλοςΜπέντζι Μάντεν
Σύζυγος/ΣύζυγοςΜπέντζι Μάντεν
Παιδιά/ΜωρόΚόρη: Raddix Madden
Εκπαίδευση
Ανώτατα ΠροσόνταΑποφοιτώ
ΣχολείοΔημοτικό σχολείο Los Cerritos στο Σαν Ντιέγκο
Κολλέγιο/ΠανεπιστήμιοΜεγάλη παραλία

Πολυτεχνείο Highηλά

Σχολείο στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α

Αγαπημένα
Αγαπημένος ηθοποιόςΛεονάρντο Ντι Κάπριο
Αγαπημένη ηθοποιόςΣαρλίζ Θερόν
Αγαπημένος προορισμός διακοπώνΜαλαισία
Αγαπημένο φαγητόΗπειρωτική Κουζίνα
Αγαπημένο χρώμαλευκό
ΧόμπιΑγορές και Ταξίδια
Εισόδημα
Καθαρή Αξία140 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (από το 2020)
Χορηγοί/ Διαφημίσεις $2,067.75 – $3,446.25
Online Επαφές
Σύνδεσμοι κοινωνικών μέσωνΊνσταγκραμ

Σύζυγος & σύζυγος Cameron Diaz

  • Από την Cameron Diaz Pouse & Affairs, είναι παντρεμένη με τον "Benji Madden".
  • Ο Μπέντζι είναι 7 χρόνια νεότερος από αυτήν.
  • Και οι δύο ερωτεύονται ο ένας τον άλλον στην πρώτη συνάντηση.
  • Παντρεύτηκε τον μουσικό Benji στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, στις 5 Ιανουαρίου 2015, σε μια εβραϊκή τελετή.
  • Το ζευγάρι ζούσε μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή.
  • Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι είναι επίσης ευλογημένο με την κόρη του που ονομάζεται "Raddix Madden" μετά από 4 χρόνια γάμου.
  • Σύμφωνα με το προηγούμενο ιστορικό γνωριμιών της, έχει σχέση με τον δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιό «Justin Timberlake».
  • Ο Justin είναι επίσης καλός τραγουδιστής.

Cameron Diaz Bio, Family & Education

  • Ο Κάμερον Ντίαζ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1972 στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Το πατρικό της όνομα είναι Emilio Diaz και η μητέρα του Billie.
  • Έχει αδέλφια στο μέλος της οικογένειάς της.
  • Έχει ένα όνομα μεγαλύτερου αδελφού είναι, Michael Diaz και έχει ένα όνομα μεγαλύτερης αδερφής, Chimene.
  • Σύμφωνα με την εκπαίδευσή της, είναι καλά μορφωμένη.

Λίστα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών Cameron Diaz

Φιλμογραφία/ Ταινίες

  • Ο Μυστικός Δείπνος (1995).
  • She's the One (1996).
  • Head Above Water (1996).
  • Μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη (1997).
  • Φόβος και απέχθεια στο Λας Βέγκας (1998).
  • Being John Malkovich (1999).
  • Πράγματα που μπορείτε να πείτε απλά κοιτάζοντάς την (2000).
  • Vanilla Sky (2001).
  • Το Αόρατο Τσίρκο (2001).
  • Gangs of New York (2002).
  • Charlie's Angels: Full Throttle (2003).
  • Στα παπούτσια της (2005).
  • My Sister’s Keeper (2009).
  • Annie (2014).
  • Και πολλά άλλα…

Τηλεόραση

  • Saturday Night Live (1998-2014)
  • Trippin (2005).
  • Shrek the Halls (2007).
  • Sesame Street (2009).
  • Scared Shrekless (2010).
  • Bad Teacher (2014)

Διαβάστε επίσης: Sophie Turner (Ηθοποιός) Wiki, Βιογραφικό, Ηλικία, Ύψος, Βάρος, Σύζυγος, Σύζυγος, Καθαρή αξία, Γεγονότα

Κάμερον Ντίαζ Καριέρα

  • Σύμφωνα με την καριέρα της Κάμερον Ντίαζ, εργάζεται σε τόσες πολλές δημοφιλείς ταινίες του Χόλιγουντ, όπως ο Μυστικός Δείπνος, το κεφάλι πάνω από το νερό, ο φόβος και η απέχθεια στο Λας Βέγκας, πράγματα που μπορείτε να πείτε απλά κοιτάζοντας την, Charlie's Angels: Full Throttle, My Sister's Keeper, Άννι, και πολλά άλλα.
  • Έχει εμφανιστεί και σε τόσες τηλεοπτικές σειρές, το 2020.
  • Έγινε μέρος της εκπομπής "Saturday Night Live" από το 1998 έως το 2014.
  • Δουλεύει σε τόσες πολλές εκπομπές όπως οι Trippin, Shrek the Halls, Sesame Street, Scared Shrekless και Bad Teacher. Η
  • Στην πραγματικότητα, ο χαρακτήρας της εμφανίστηκε στο βιντεοπαιχνίδι με το όνομα "Charlie's Angels".

Καθαρή αξία της Κάμερον Ντίαζ

  • Από το 2020, η καθαρή περιουσία της Κάμερον Ντίαζ εκτιμάται σε περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
  • Η κύρια πηγή εσόδων της είναι η καριέρα της στην υποκριτική.
  • Κερδίζει επίσης από τους χορηγούς και τους διαφημιστές της.

Γεγονότα για την Κάμερον Ντίαζ

  • Η Ντίαζ πρωταγωνίστησε στο επικό δράμα εποχής του Μάρτιν Σκορτσέζε, Συμμορίες της Νέας Υόρκης, που διαδραματίζεται στα μέσα του 19ου αιώνα στο Five Points.
  • Ο Ντίαζ έλαβε σημαντικές αποζημιώσεις για συκοφαντική δυσφήμιση από την μήνυση της American Media Incorporated.
  • Το 2010, το Forbes κατέταξε την Diaz ως την πλουσιότερη γυναίκα διασημότητα, κατατάσσοντάς την στην 60η θέση μεταξύ των 100 πλουσιότερων.
  • Ο Diaz συγκαταλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων γυναικών ψυχαγωγών του περιοδικού CEOWorld.
  • Το 2008, ο πατέρας της Ντίαζ πέθανε από καρκίνο στο ήπαρ.
  • Παντρεύτηκε τον μουσικό Benji Madden στο σπίτι της στο Beverly Hills της Καλιφόρνια στις 5 Ιανουαρίου 2015, σε μια εβραϊκή τελετή.
  • Ο Ντίαζ υποστήριξε δημόσια τον Αλ Γκορ κατά τις προεδρικές εκλογές του 2000.

Διαβάστε επίσης: Davie504 (Κιθαρίστας) Ηλικία, Βιογραφικό, Wiki, ightψος, Βάρος, Φίλη, Υποθέσεις, Καθαρή Αξία, Γεγονότα